AKP İl Başkanı Kabaktepe, Halk Ekmek fabrikasına davet edildi: "İçeri girmedi"

TAKİP ET

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İBB'nin Hadımköy'deki Halk Ekmek fabrikasında "ekmek üretilmiyor" iddiasında bulundu. Halk Ekmek yöneticileri "Sayın Başkanım buyrun gelin, içeriden bakın, üretim yapılıyor" açıklaması yapınca alanı terk etti.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Arnavutköy'de bulunan İBB Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nın çalıştırılmadığını belirterek basın açıklaması yaptı. Fabrikanın çalıştırılmadığını öne süren Kabaktepe, "İktidara geldikten sonra İBB yönetimi bu fabrikayı açmışlardır. Aradan üç ay geçmiş üretilen bir tane ekmek yok. Burada daha önce yaptığımız basın toplantısı neticesinde fabrikanın ön tarafına birkaç tane önlük giyen işçi kardeşimizin gelmesi bu gerçeği değiştirmez" dedi.

"BASKIN YÖNTEMİYLE OLMAZ, BİZ SİZİ FABRİKAMIZA DAVET EDİYORUZ"

Osman Nuri Kabaktepe’nin konuşmasının sonunda yanına İBB Halk Ekmek A.Ş yetkilileri geldi. Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe’ye "Baskın yöntemiyle olmaz, biz sizi fabrikamıza davet ediyoruz, kapımız açık" diyerek fabrikaya davet etti.

Kabaktepe daveti "Basın toplantısından sonra birtakım tedbirler almış olabilirsiniz, üretime başladıysanız dediğimiz gibi tebrik ederiz" diyerek aracına bindi ve alandan ayrıldı. 

İşte o anlar:

 

AKP il başkanı nuri kabaktepe siyaset gündem ibb halk ekmek hadımköy