AKP'den fiyat düşüşü için tarih: 2-3 ay

TAKİP ET

Milyonlarca vatandaş döviz kurundaki düşüşle birlikte indirim beklerken AKP'den de açıklama geldi. AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, '2-3 ay gibi bir süre içerisinde fiyatların da geriye gelmiş olduğunu göreceğiz" dedi.

AKP MKYK üyesi ve Malatya milletvekili Bülent Tüfenkci, fiyatlarla ilgili konuştu. AKP'den fiyatlarda düşüş için tarih geldi.

Yeşilyurt İlçe Teşkilatı’nda konuşan Tüfenkci, "2-3 ay gibi bir süre içerisinde fiyatların da geriye gelmiş olduğunu göreceğiz" dedi.

Tüfenkci şu ifadeleri kullandı:
"Asgari ücreti 4 bin 250 TL olarak, nete çektik. Bu çok önemli bir durum. Asgari ücrette vergiyi kaldırdık. Bu cumhuriyet tarihindeki hükümetlerin hayaliydi. Biz gerçekleştirmiş olduk. Sadece asgari ücret değil bütün çalışan kesimler için bunu sağlamış olduk. Bunu yazmalarını da önümüzdeki aylarda görmüş olacağız.

Biz milletimizi ne enflasyona ezdirdik ne de hayat pahalılığına ezdirdik. Bu fiyatların geriye dönmesi biraz zaman alacak ama çok bir süre değil 2-3 ay gibi bir süre içerisinde fiyatların da geriye gelmiş olduğunu göreceğiz."

akp fiyat fiyat düşüşü malatya market zam indirim