AKP'den camide meşaleli toplantı!

TAKİP ET

AKP'nin Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Teşkilatı, Güzelyurt mahallesindeki Bertizliler Camii'nde meşaleli toplantı düzenledi. 'Mahalle Bizim Gençlik Bizim' temalı toplantıya dair görüntüler, partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Kahramanmaraş'ta AKP Dulkadiroğlu Gençlik Kolları, Güzelyurt mahallesindeki Bertizliler Camii'nde toplantı düzenledi. Belediye Başkanı ve AKP ilçe başkanı toplantının yapıldığı camiye gelişlerinde meşalelerle karşılandı. Camii, AKP bayrak ve flamasıyla süslendi.

“İŞTE TEŞKİLAT, İŞTE SAMİMİYET”
Toplantı, AKP Dulkadiroğlu Gençlik Teşkilatı'nın sosyal medya hesabından takipçilerine duyurularak katılım çağrısı yapıldı. Gençlik Teşkilat Başkanı Ali Hınaz ise sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin görüntüleri “İşte teşkilat, işte samimiyet” sloganıyla paylaştı.

Dulkadiroğlu Gençlik Teşkilatı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı: 
"Belediye Başkanımız Necati Okay, İlçe Başkanımız Şahin Avşaroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Ali Hınaz ve teşkilatımızın katılımlarıyla Güzelyurt mahallemizde genç kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Çay, sohbet ve muhabbetin içimizi ısıttığı çok güzel bir programı geride bıraktık. Katılanların unutamayacağı bir akşamdı. Başkanlarımız başta olmak üzere katılan herkese şükranlarımızı sunuyoruz."



ESKİ HALILAR İNDİRİLİNCE CAMİ HAVASI OLUŞMUŞ
Sözcü'nün haberine göre AKP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ise, toplantı yapılan yerin gerçekte caminin alt katındaki sosyal donatı alanı olduğunu savunarak, “Gençler caminin değişen halılarını aşağıya taşıyıp serdiği için cami havası ortaya çıkmış. Orada herkes toplantı yapıyor. Mahallenin eksik ve sıkıntılarını görüşmek için bir araya geldik. Gençlik buluşması oldu. Daha önce orada başka siyasi toplantılar da yapılmış. Keşke arkada minare olan fotoğraf paylaşılmamış olsaydı bu sıkıntılar ortaya çıkmazdı” diye konuştu.
 

akp kahramanmaraş ak gençlik camii duldakiroğlu ilçe toplantı