AKP'deki Süleyman Soylu krizini gösteren fotoğraf!

TAKİP ET

Recep Tayyip Erdoğan'ın Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı Tanıtım Toplantısı sonrası çekilen fotoğrafında yanında diğer bakanların bulunmasına rağmen İçişleri Bakanı Soylu'nun bulunmaması dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin resmi olarak İstanbul Sözleşmesi’nden çekildiği gün olan 1 Temmuz tarihinde kadın karşı şiddetle mücadele yönünde yeni ulusal bir plan açıkladı.

Erdoğan Ankara’da düzenlenen, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planı Tanıtım Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, konuşmasında İstanbul Sözleşmesi için “Bizim kadına yönelik şiddetle mücadelemiz İstanbul Sözleşmesi'yle başlamadığı gibi bu sözleşmeden çekilmeyle de bitecek değildir” dedi. 

SÜLEYMAN SOYLU FOTOĞRAFTA YOK 
Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma sonrası çekilen fotoğrafı dikkat çekti. Fotoğrafta Erdoğan’ın yanında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bulunuyor ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu fotoğrafta yer almıyor. 

İşte o fotoğraf;


"KRİZ DERİN"
Gazeteci Alican Uludağ bu fotoğraf ile ilgili  “Devlette kadına yönelik şiddetle mücadelenin üç ayağı var. İçişleri, Adalet ve Aile Bakanlığı... Erdoğan'ın açıkladığı eylem planı toplantısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çağrılmamış. Kriz sanılandan da derin” yorumunu yaptı.

akp ak parti süleyman soylu erdoğan kriz bakan