AKP'de Yomra krizi büyüyor

TAKİP ET

Trabzon'un Yomra ilçesinde AKP teşkilatındaki istifa dalgası devam ediyor. İlçe başkanı, İlçe gençlik kolları başkanı ve 5 Meclis üyesinin istifasının ardından bu kez İlçe kadın kolları başkanı istifa etti.

Trabzon'un Yomra ilçesinde AKP teşkilatındaki istifalar hız kesmeden devam ediyor. Yomra Belediye Meclis toplantısında grup kararına uyulmamasının ardından başlayan kriz teşkilattaki yaprak dökümünü hızlandırdı.

AKP Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, Yomra Belediye Meclisinde görevli 5 AKP’li üye ve Yomra Gençlik Kolları başkanının istifasının ardından bu kez Yomra İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer ve yönetimi de görevlerinden istifa etti.

AKP GENEL MERKEZİ OLAYLARI DEĞERLENDİRECEK
İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek ve yönetimi istifa dilekçelerini İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’e teslim ederken Sürmen’in istifa dilekçelerini kabul ettiği ancak işlem yapmayacağı belirtildi.

Ayrıca AKP Genel Merkezi'nden gelen heyetin vereceği karar doğrultusunda hareket edileceği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?
Haziran ayı meclis toplantısında, belediyeye ait bir benzin istasyonunun satışı için Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a yetki verilmesi oylamasında AKP’li Tülay Adanur, grup kararına uymayarak İyi Partili meclis üyeleriyle birlikte hareket edip evet oyu kullanmıştı.

AKP'de tepkilere neden olan bu olayın ardından istifalar art arda gelmeye başlamıştı.

AK Parti'de deprem: Art arda istifa ettiler!

ak parti akp trabzon yomra istifa