Akit'ten Çukur yorumu: "Giderayak sapıttılar!"

TAKİP ET

Show TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Çukur dizisi final yaptı. Daha önce Süleyman Soylu'nun 'lanet dizi' diyerek hedef gösterdiği Çukur'un final bölümü bu kez iktidara yakınlığı ile bilinen AKİT tarafından hedef alındı.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstengil, Rıza Kocaoğlu ve Damla Sönmez gibi isimlerin yer aldığı Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur, final bölümü ekranlara yansıdı. Final bölümünün yayınlanmasının ardından iktidara yakınlığı ile bilinen Akit gazetesi, “Çukur dizisinden ‘cennet’ rezaleti! Giderayak sapıttılar” başlığı ile dizinin dini duygularla alay ettiğini belirtti. 

Gazetenin ilgili haberinde, “Dini duygularla ‘alay’ ettiler! Dizinin final sahnesinde dizideki karakterler ‘cennet’ gibi tasvir edilen bir yerde masada hep birlikte ‘rakı’ içerken sahnelendi. Dinimizin kutsal değerlerinden birisi olan ‘cennet’ olgusunu, rezilliklerine alet eden dizi ekibi bununla da kalmadı” ifadeleri kullanıldı. 

SÜLEYMAN SOYLU, SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU
Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, diziyi şiddet sahneleri sebebiyle ‘lanet dizi’ olarak göstermiş ve Soylu’nun açıklamasının ardından dizinin reytinglerinde büyük bir sıçrama gerçekleşmişti. 

Ayrıca, Soylu’nun diziye verdiği tepkinin ardından ilgili bölümünde yayınlanan avukat sahnesi için suç duyurusunda bulunulmuştu. Suç duyurusunu yapan avukat Funda Sadıkahmet Alp, dizinin 29 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan bölümündeki bir sahnede avukat rolündeki kişiye yönelik şiddet eğilimi, baskı ve tehdit ile ‘yarın o adam çıkacak’ gibi sözler söylendiği ve kötü muamele edildiğini ifade etmişti.

akit çukur show tv aras bulut dizi final süleyman soylu