Akit, Melih Bulu'nun görevden alınmasını 'darbe girişimi' saydı!

TAKİP ET

Cumhuriyet düşmanlığı ile bilinen Akit gazetesi, Erdoğan tarafından görevden alınan Melih Bulu hakkında ilginç bir habere imza attı. Akit, "Melih Bulu'ya görevi bıraktırmak darbe girişimidir' dedi. 

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığı ile bilinen Akit gazetesi, Melih Bulu'nun Erdoğan tarafından görevden alınması üzerine ilginç bir habere imza attı. Akit, “Erdoğan bunun hesabını sorar, yanlarına bırakmaz! Melih Bulu’ya görevi bıraktırmak darbe girişimidir” dedi. 

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşler Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Melih Bulu’nun görevden alınmasını darbe girişimi olarak nitelendirdi. 

"DARBECİLER İŞ BAŞINDA"
Akit gazetesinden Ali İhsan Karahasanoğlu, Erdoğan’a ülkeyi yönettirmediklerini söyleyerek, Melih Bulu’nun görevden alınması ile ilgili  “Ben diyorum ki, darbeciler iş başında. Nasıl iş başında; hala Türkiye'de sivil idare yok. Nasıl sivil idare yok; bu gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 ay önce Boğaziçi Rektörü olarak atadığı Melih Bulu'yu görevden almak zorunda kaldı. O zaman siz bu ülkede halkın yüzde 52'sinin oy verdiği Cumhurbaşkanı'nın ülkeyi yönettiğini söyleyemezsiniz. Bakın, iki dudağının arasında olmasını ben de istemem. Ama ülkeyi de yönetemiyor, yönettirmiyorlar” dedi. 

"ERDOĞAN BUNUN HESABINI SORAR" 
Melih Bulu’nun 15 Temmuz’un yıl dönümünde görevden alınmasını da eleştiren Karahasanoğlu, “6 ay sonra, hem de 15 Temmuz'un yıl dönümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan Bulu'yu görevden almak zorunda kaldı. Kimse bana hikaye anlatmasın.
Tayyip Erdoğan bunun hesabını sorar. Ömrümüz varsa göreceğiz. Onların yanına bırakmaz ama şu an işte bir darbe girişimi daha budur” ifadelerini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi’ne 6 ay önce atanan Melih Bulu, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınmıştı. 

akit melih bulu boğaziçi erdoğan rektör