Akılalmaz olay: "Akrabam" diyerek eve aldığı sevgilisiyle birlikte oldu, doğan çocuğu eşinin nüfusuna geçirdi

TAKİP ET

Fulya ile Umudun Olsun programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. "Akrabam" direk evine aldığı sütçü sevgilisiyle birlikte olan kadın, ilişkiden doğan çocuğu kocasının nüfusuna geçirdi. Canlı yayındaki yüzleşme sırasında stüdyoda gergin anlar yaşandı.

Gündüz kuşağında yayınlanan programlarda akılalmaz olaylar işlenmeye devam ediyor. Fox Tv'deki Fulya ile Umudun Olsun programında şoke eden bir olay yaşandı. Berkan isimli vatandaş, eşinin 'Akrabam' diye tanıtarak eve çağırdığı sütçü sevgilisiyle yüzleşince stüdyoda gergin anlar yaşandı.

"AKRABAM" DİYE EVE ALDI, BİRLİKTE OLDU
Mağdur olduğunu ifade eden Berkan isimli kişi eşi Mihriban'ın uzaktan akrabası olarak tanıttığı Ferhat'ın bir süre kendilerinde kalması için yanına çağırdığını söyledi. Berkan, eşi ve Ferhat'ın hareketlerinden şüphelenip olayı biraz araştırınca Ferhat'ın, eşi Mihriban'ın akrabası değil sevgilisi olduğunu öğrendiğini söyledi.

ÇOCUK SEVGİLİSİNDEN ÇIKTI
Eşiyle evlendikten sonra çocuk sahibi olduğunu söyleyen Berkan, daha sonra çocuğun kendisinden değil, Ferhat'tan olduğunu öğrendiğini anlattı. Canlı yayına bağlanan Ferhat ise, daha önce sütçülük yaptığını, Mihriban ile mahallede süt satarken tanıştığını ve daha sonra birlikte olduklarını iddia etti.

4 ay boyunca Ferhat ile kaçan eşi ve çocuğundan haber alamayan Berkan, savcılığa başvurmasının ardından Mihriban'ın kendisine ulaşarak barışma teklif ettiğini söyledi. Ferhat ise Mihriban'a ve çocuğa sahip çıkacağını ifade ederek, Berkan ile Mihriban'ın boşanma davasının sonuçlanmasının beklediğini söyledi. İkili karşılıklı suçlamalarda bulunurken çocuğun ise devlet yurdunda kaldığı öğrenildi.

İşte o anlar:

akraba sütçü fulya öztürk fulya ile umudun olsun sevgili aldatma