Akasya Durağı Obayana'nın son hali ve yeni mesleği şaşkına çevirdi

TAKİP ET

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği Obayana karakteriyle bütünleşen ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan Max Bendo, son hali ve yeni işiyle dikkatleri üzerine çekti.

2008-2012 yılları arasında yayınlanan Akasya Durağı dizisi, yayınlandığı döneme damga vuran yapımlar arasında yer alıyor.

Kadrosunda Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Zeki Alasya, Onur Şan ve Aslı Altaylar gibi isimlerin yer aldığı Akasya Durağı dizisi, 1995-2003 yılları arasında ekranlara gelen Çiçek Taksi'nin uyarlamasıydı.

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI
Toplam 5 sezon süren Akasya Durağı dizisinde Osman'ın kızı Dilek'e aşık bir genç olan 'Obayana' karakteriyle hafızalara kazınan Kenyalı oyuncu Max Bendo, yıllar sonra ortaya çıktı.

Şimdilerde oyunculuk yapmayan Max Bendo'nun, son hali dikkati çekti. Yıllar içerisinde kilo aldığı görülen oyuncunun şimdilerde bir dondurmacıda çalıştığı belirtildi.

Animatörlük yaparken dizi oyuncusu olan Max Bendo, Türkiye'ye gelip oyunculuk yapmaya başladıktan sonra Türk vatandaşlığına geçti. En Son Babalar Duyar, Kadın İsterse, Komedi Türk, Yalancı Romantik gibi projelerde rol alan Bendo, Akasya Durağı'ndan sonra yer aldığı projelerde figüran olarak oynadı.

obayana akasya durağı dondurmacı oyuncu dizi son hali