AK Partili yönetici, Tarım Bakanı Pakdemirli'yi istifaya davet etti

TAKİP ET

Aydın Sultanhisar AK Parti İlçe Yöneticisi Mustafa Altındal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'ye istifa çağrısında bulundu.

Koronavirüs salgını ve beraberinde getirdiği “tam kapanma” ile çiftçi oldukça zor günler geçiriyor. Ürünlerin para etmemesinden dolayı birçok çiftçi ürünlerini çöpe döktü. Çiftçilerin bu isyanı AK Parti içerisinde de çatlaklar oluşturdu.

AK PARTİ'DEN BAKAN PAKDEMİRLİ'YE İSTİFA ÇAĞRISI
Çiftçinin zor durumda olmasına rağmen hükümetin sessiz kalmasına AK Partili İlçe Yöneticisi sert tepki gösterdi. Aydın Sultanhisar AK Parti İlçe Yöneticisi Mustafa Altındal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Çiftçiyi bitirdiniz” diyerek Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’yi istifaya çağırdı.

Altındal, paylaşımında, “Acilen Tarım Bakanı istifa etsin. Meyve ve sebze üreten çiftçiyi bitirdiniz” ifadelerini kullandı.

"GEREĞİNİ YAPACAĞIZ"
Odatv’nin haberine göre, konu ile ilgili yerel gazetelere konuşan AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu da Altındal hakkında, “Kendisiyle aramız açık, görüşmüyoruz. Kendisini aradım telefonlarımı açmıyor. Kendisinin istifa ettiğini söylemiş, bize henüz ulaşmadı. İstifa bize ulaşırsa gereğini yaparız. Ulaşmazsa da arkadaşlarla bir toplantı gerçekleştirdikten sonra bir karar verip gereğini yaparız" dedi.

tarım bakanı bekir pakdemirli pakdemirli ak parti iktidar çiftçi tarım istifa yönetici ak partili başkan