AK Partili vekil Ergün Taşçı ile Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler'in özel kalem müdürü yumruk yumruğa kavga etti

TAKİP ET

AK Parti içerisinde büyüyen gerilim bu kez Ordu'ya yansıdı. AKP'li Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ile AKP'li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in özel kalemi arasında kavga çıktı.

Ankara’da gerçekleştirilen Ordu İli Gençlik ve Spor Yatırımları imza töreninde AKP’li Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ile AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in özel kalemi yumruk yumruğa kavga etti. 

Geçmişte Taşçı tarafından yoğun eleştiriye maruz kalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in, bu sefer özel kalemi hedef alındı. Taşçı’nın Güler’in özel kalemini, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Ordu’ya geldiği zaman da hedef aldığı belirtildi.

Yumruk yumruğa büyüyen kavganın ardından Ergün Taşçı, sosyal medya hesabından programla ilgili paylaşım yaptı. Programda çekilen toplu fotoğraflarda Başkan Güler’in olmaması dikkat çekti. 

AKP GENEL MERKEZİNDEN CEZA GELMESİ BEKLENİYOR
Tören öncesinde gerçekleşen kavganın ardından Ergün Taşçı’nın disiplinsiz hareketlerde bulunduğunu ifade edenler, gözleri AKP Genel Merkezi’ne çevirdi. Son dönemlerde sık sık yaşanan AKP içi gerilimin sona ermesi için Ankara’da gerçekleşen olay ile ilgili nasıl karar verileceği merak konusu oldu. 

CHP’Lİ VEKİL DAHA ÖNCE DİLE GETİRMİŞ 
CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ise uzun süredir belediyedeki çekişmelerin yaşandığını ve zıtlaşmaların vatandaşa nasıl zarar verdiğini “Atanmışların seçilmişlere tahakkümü bu millete büyük zararlar veriyor” diyerek Ordu Belediye Başkanına ulaşamadıklarını dile getirmişti.

ak parti ordu ergün taşçı kavga özel kalem ordu belediye başkanı