AK Partili Nergis: Türkiye'de ev ve araba almak artık çok kolay

TAKİP ET

AK Parti milletvekili Hülya Atçı Nergis, katıldığı bir televizyon programında ekonominin iyi olduğunu öne sürerek Türkiye'de ev ve araba almanın artık çok kolaylaştığını iddia etti.

AK Parti milletvekili Hülya Atçı Nergis, Kayseri'de yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Programda ekonominin iyi olduğunu öne süren Nergis, iş bulamadığı, borcunu ödeyemediği için canına kıyan insanların olduğu Türkiye'de ev ve araba almanın artık çok kolay olduğunu iddia etti.

Nergis, "Türkiye'nin ne kadar geliştiğini, gerçekten ev ve araba almanın artık çok kolaylaştığını anlatacağız. Muhalefet istediği kadar konuşsun, karşı medya istediği gibi haber yapsın" ifadelerini kullandı.

Nergis, şu ifadeleri kullandı:
"Ben bundan da çekinmiyorum, hodri meydan. Dolayısıyla biz tabii ki iktidarımızın yaptıklarını, atılan adımları, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini, Türkiye'nin ne kadar geliştiğini, gerçekten ev ve araba almanın artık çok kolaylaştığını, geçmişle kıyaslandığında Türkiye'in her kademede geliştiğini anlatacağız."

Nergis, Şubat ayında yine bir yayına katılmış ve “Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti. Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil" ifadelerini kullanmıştı.

nergis ak parti hülya atçı nergis ev araba türkiye ekonomi ev ve araba almak kolay