AK Partili milletvekili resmen açıkladı: Yeni bir bakanlık kurulacak.

TAKİP ET

Cuma günü açıklanması beklenen yeni kabinede kimlerin olacağı merak edilirken, AKP Milletvekili Serkan Bayram, yeni dönemde yeni bir bakanlığın kurulacağını duyurdu.

14 Mayıs'ın ardından vekil kaydını yaptırmak için TBMM'nin yolunu tutan 28'inci Dönem Milletvekilleri basın açıklamalarında kritik bilgiler vermeye devam ediyor. 

AK Parti Aydın Milletvekili Serkan Bayram, kayıt işlemlerinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Artık engelli kardeşlerimize de hakimlik ve savcılık yolu açılmıştı. İlk sınav yapıldı ve sınavda şu anda yanımda olan engelli kardeşlerimiz mülakatı kazandılar. Türk siyaseti ve insanlık onuru açsısından çok önemli bir gelişmedir. İnşallah bundan sonra ‘Türkiye Yüzyılı’nda engelli valimizi de, büyükelçimizi de, Engelliler Bakanlığımızı da göreceğimiz bir yüzyıl olacak" diyerek yeni bakanlığı resmen duyurdu.