AK Partili Meclis Üyesi, intiharlardan dolayı iktidarı eleştirenlere 'köpek' dedi!

TAKİP ET

Malatya'nın Battalgazi ilçesinin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Keleş, İntihar eden vatandaşlarla ilgili iktidara eleştiride bulunanlara "köpek" dedi.

Türkiye'de ekonomik problemler nedeniyle intihar girişimleri arttı. Dün 4 vatandaşımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle intihar etti. Yaşanan intihar olayları hakkında Malatya'nın Battalgazi ilçesinin AK Partili Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş skandal bir paylaşım yaptı.

Keleş, intihar olayları nedeniyle iktidarı eleştirenlere "Köpek" dedi. Keleş, "Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor!" ifadelerini kullandı.

İntihar eden kişilere komşularının 100 lira borç vermemesinden şikayet eden Keleş, gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını gizliye aldı.

Keleş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, #intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor! Peki sen durumu yetkililere bildirdin mi önceden? Ya da bir gün 100 TL borç verdin mi?Video paylaşıp vicdanını rahatlatmak ne kolay di mi?"



KORONAVİRÜSÜN YAYILMASINDAN DOLAYI İMAMOĞLU'NU SUÇLAMIŞTI
Koronavirüsün yayılmasına sebep olarak CHP’nin yerel seçimlerde kullandığı sloganları hedef alan Keleş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu suçlamıştı.

Keleş’in paylaşımı şöyleydi:
“Her şey 2019 Mart ayında başladı. Kudumsuz’un biri ‘Mart’ın sonu bahar’dedi. O yıl bahar gelmedi ‘Her şey çok güzel olacak’ dedi. Depremler felaketler bizi buldu. Camide Yasin okudu. Tüm camiler kapandı. ‘Kucaklayacağız’ dedi tokalaşmaya hasret kaldık”

ak parti intihar malatya battalgazi leyla keleş köpek