AK Parti yine yasaklara uymadı! Gençlik Kolları'ndan kalabalık teşkilat ziyareti

TAKİP ET

AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları, yüksek vaka sayılarına ve kapıda olan tam kapanmaya rağmen kalabalık bir şekilde teşkilat ziyareti yaptı. Ziyareti, Twitter hesabından paylaşan Gençlik Kolları, tepkiler gelince paylaşımı sildi. 

İREM KARAGÖZ / AYKIRI

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bozatlı ve İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Gaziantep Araban teşkilatına ziyarette bulundu. Kalabalık bir şekilde kapalı alanda toplanan AK Partililer, ziyaretten görüntüleri Twitter'da paylaştı.

Ziyareti, “İl başkanımız Mesut Bozatlı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile Araban teşkilatımızı ziyaret ederek, yol arkadaşlarımız ile bir araya geldik” şeklinde fotoğraflar ile birlikte paylaşan AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları, tepkilerin gelmesi üzerine gönderiyi sildi.

Yarım saat içinde tekrar ziyarete iişkin gönderi paylaşan AK Parti Gaziantep Gençlik Kolları, bu kez farklı açıdan çekilmiş ve kalabalığın daha az göründüğü fotoğrafları kullandı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadri İnan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci gibi isimler de paylaşıma etiketlendi.

İşte o görüntüler:


Silinen paylaşım yerine atılan gönderi şöyle: