AK Parti'nin seçim aracından çalan dombraya eşlik eden kadının görüntüleri

TAKİP ET

Sivas'ta AK Parti'nin seçim aracından Erdoğan'lı Dombra şarkısı çaldı. Sonrasında yaşananlar ise sosyal medyada viral oldu.

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi için 19 gün sonra sandık başına gidecek olan Türkiye'de dikkat çeken görüntüler ortaya çıkıyor.

Sivas'ta AK Parti'nin seçim arabasından Dombra şarkısının Erdoğan'lı versiyonu açıldı. Sonrasında yaşananlar ise sosyal medyada günün en çok izlenenleri arasına girdi.

Ankara-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın 26 Nisan'da açılışının yapılacağına dair duyurunun yer aldığı seçim arabasında Dombra çaldı.

O esnada oradan geçen bir kadın ise müzikle birlikte dans etmeye başladı. Ortaya çıkan görüntüler yüz binlerce kez izlendi.

İşte Sivas'ta kaydedilen o görüntüler:

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, 26 Nisan'da Erdoğan'ın katılımıyla hizmete başlayacak. Ankara ile Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürürken 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürecek. Ankara ile Yozgat arasındaki seyahat süresi de 1 saate inecek.

Güzergâh boyunca Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli ve Sivas olmak üzere toplamda 8 durağı olan Yüksek Hızlı Tren Hattının toplam maliyeti 10 milyar lira olduğu ifade edildi.

Sivas AK Parti dombra