AK Parti kongresinin bilançosu artıyor: Bir belediye başkanı daha koronavirüse yakalandı

TAKİP ET

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nin bilançosu artmaya devam ediyor. Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in ardından Ortahisar Belde Belediye Başkanı Mustafa Ateş de koronavirüse yakalandığını açıkladı.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’ne katılan Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Ateş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Kongreden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Ateş'in “Ortahisar Burada Reisinin Yanında. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 7. Olağan Büyük Kongremiz, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandığı görüldü.



Kongreden sonra bir paylaşım daha yapan Ateş, "Maalesef dün yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel durumum iyi ancak bir süreliğine telefonla da olsa görüşemeyeceğiz. Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyalım” ifadelerine yer verdi.

ak parti kongre koronavirüs mustafa ateş ortahisar belediye başkanı