AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, Kanal İstanbul diye Antalya'yı paylaştı

TAKİP ET

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından Kanal İstanbul diyerek Antalya'daki Boğaçayı'nın görselini paylaştı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin Kanal İstanbul projesiyle ilgili paylaşımı sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Kabaktepe, Kanal İstanbul diyerek Antalya'daki Boğaçayı projesinin görselini paylaştı.

Kanal İstanbul ile ilgili yalan dolan kampanyalar olduğunu öne süren Kabaktepe, "Kanal İstanbul ile ilgili yürütülen büyük bir tezvirat kampanyası var. Oysa Kanal, ülkemizi küresel ticaret koridorlarının merkezi haline getirecek bir proje. Şehrimize ve ülkemize değer katacak! Fırsat buldukça projeye dair detayları sizinle paylaşacağım" ifadelerini kullandı.


Paylaşımına devam eden Kabaktepe, fotoğraf paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
"Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış, tüm yönleriyle ele alınmış, riskleri hesaplanmış bu projeyle yalnızca İstanbul değil, ülkemiz de kazanacak. Deniz ticaretiyle sınırlı kalmayacak, bu projeyle birçok alanda yeni kazanımlar elde edeceğiz."



Ancak Kabaktepe'nin Kanal İstanbul diyerek paylaştığı fotoğrafın, Antalya'nın eski AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hazırlanan Konyaaltı Boğaçayı Projesi'nin fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

ak parti osman nuri kabaktepe antalya menderes türel kanal istanbul boğaçayı