Ailecek AKP'ye oy verdiklerini söyleyen vatandaş isyan etti: "Biz bittik ülkece hiçbir şeyimiz yok"

TAKİP ET

Sokak röportajında konuşan bir vatandaşın sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ailecek hükümete destek verdiklerini söyleyen bir kadın, "Benim evimde 6 kişi AKP'ye oy verdi. Biz ülkece bittik, hiçbir şeyimiz yok" dedi.

Sokak röportajlarında gündeme ilişkin yapılan açıklamalar gündem olmaya devam ediyor.

Ailecek AKP'ye destek verdiklerini söyleyen bir vatandaş, ekonomiden dolayı isyan etti. Vatandaş, "Bize verdiği her şeyi burnumuzdan geri getirdi. Biz bittik ülkece hiçbir şeyimiz yok. Açız açıkçası. Tok açın halinden anlamaz" dedi. 

"BİZE VERDİĞİ HER ŞEYİ BURNUMUZDAN GERİ GETİRDİ"

Vatandaş, sokak röportajında şu ifadeleri kullandı:

“Benim evimde 6 kişi AK Parti’ye oy verdi. Bu 20 yılı aşkındır. Çocuklarımıza biz AK Parti’yi aşıladık verin dedik dini bir siyasi insan, merhametlidir, iyidir dedik. İyi yanlarını da gördük. Hastanelerimiz açısından güzel şeyler gördük, ilaçlarımızı alabildik. Şu son birkaç aydır bize verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan geri getirdi.

"BİZ BU SAATTEN SONRA CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Ben makarnayla yaşayamam bir makarna 5 lira olursa ben açım demektir. Biz onu bu saatten sonra Cumhurbaşkanımız olarak görmeyi düşünmüyoruz. Biz bittik ülkece hiçbir şeyimiz yok. Biz yolunmuş tavuğa döndük. Biz kazancımızı elektriğe, suya, faturalara ödüyoruz. Biz kurbandan kurbana et yer olduk. Açız açıkçası. Tok açın halinden anlamaz.”

AKP sokak röportajı