Ahu Özyurt'un yeni adresi belli oldu!

TAKİP ET

"Ekonomik nedenler" gerekçe gösterilerek TV100'deki işine son verilen Gazeteci Ahu Özyurt'un yeni adresi belli oldu. Özyurt'un Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörü olduğu açıklandı.

Gazeteci Ahu Özyurt, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla TV100'deki işine "ekonomik nedenlerin" gerekçe gösterilerek son verildiğini açıklamıştı. Özyurt, Galatasaray Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine getirildi.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Galatasaray Spor Kulübü Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Ahu Özyurt getirilmiştir.

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden Lisans, New York’taki Columbia Üniversitesi Gazetecilik Okulu’ndan Master Derecesi bulunan Özyurt, 28 yılı aşkın aktif gazetecilik kariyerinde muhabirlik, sunuculuk, tartışma programı moderatörlüğünün yanı sıra Milliyet ve CNN Turk’un Washington Temsilciliğini de yürütmüştür. Harvard Üniversitesi Kennedy School Executive Education Programında ‘Kadın ve Güç Yönetimi’ Sertifikası da bulunan Ahu Özyurt, çok iyi derecede İngilizce, orta seviyede İtalyanca ve Fransızca bilmektedir.

Yeni görevinde kendisine başarılar dileriz.”

ÖZYURT'TAN AÇIKLAMA
Özyurt, yeni görevi hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;
"Yılların gazetecilik kariyerinden sonra daha iyi ne olabilir demiştim ki oluverdi. Bana güvenen Sn. Burak Elmas'a ve Galatasaray yönetimine, taraftarlar, üyeler ve Ali Sami Yen’de omuz omuza durduğum dostlara bana bu camianın neferi olma şansı verdikleri için minnetarım."

ahu özyurt tv100 galatasaray