AhsenTV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu Eminönü Meydanı'nda saldırıya uğradı

TAKİP ET

AhsenTV sunucusu Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü Meydanı'nda röportaj yaptığı sırada tartıştığı vatandaşlar tarafından darp edildi. Kavga sırasında AhsenTV kameramanı da darp edildi.

YouTube'da yaptığı röportajlarla tanınan AhsenTV sunucusu (eski AKİT muhabiri) Bülent Yapraklıoğlu, Eminönü Meydanı'nda darp edildi.

Yapraklıoğlu'nun, sokak röportajı yaptığı sırada kendisiyle karşıt görüşlü vatandaşlarla tartışmaya girdiği çıkan kavgada darp edildi.

AhsenTV sunucusunun kavga sırasında kıyafetleri parçalanırken kendisine vuran kişilere, kafa atmaya çalıştığı da görüldü.

O anlar, bir vatandaşın cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.

İKTİDARA YAKIN YAYINLAR YAPIYOR
Bir dönem Beyaz TV ve AKİT TV'de muhabir olarak da çalışan Yapraklıoğlu sokak röportajlarında ilginç isimleri konuk ediyor. Konuklarına kendi tezlerini de dayatan Yapraklıoğlu sık sık tartışmalara ve karşılıklı diyaloglara girmesiyle tanınıyor.

575 BİN ABONESİ VAR
Uzun yıllardır, Youtube üzerinden yayıncılık yapan Bülent Yapraklıoğlu, Roman vatandaşlar ile çektiği videolarla da kendisinden söz ettirmişti. Roman mahallelerine konuk olan Yapraklıoğlu farklı isimleri internet üzerinden meşhur etmişti.

Youtube'ta çok sayıda farklı isimde kanalı olan Yapraklıoğlu'nun ana youtube kanalında 575 bin abonesi bulunuyor. Yan kanallar da ise toplamda 700 bine yakın abonesi bulunuyor. 

MARJİNAL BAŞLIKLAR ATIYOR
AhsenTv'nin Youtube yayınlarında kendisine has üslubu dikkat çekerken, muhalif siyasileri hedef alan yayınlarına sıkça rastlanıyor. 

EMİNÖNÜ'NDEKİ O ANLAR BÖYLE KAYDEDİLDİ
Bülent Yapraklıoğlu'nun Eminönü Meydanı'nda çıkan kavgada darp edilemesine ilişkin o anlar ise çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi. 

Kavganın neden çıktığı bilinmezken, AhsenTv cephesinden de konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 

bülent yapraklıoğlu ahsentv saldırı ahsen tv darp