Ahmet Tatlıses, "Artist numarasını yaptı gitti" diyen babası İbrahim Tatlıses'e yanıt verdi

TAKİP ET

İbrahim Tatlıses, kaza yapınca olay yerine ilk gelen isimlerden biri olan oğlu Ahmet Tatlıses için "Artist, artist. Geldi, numarasını yaptı gitti" demişti. Ahmet Tatlıses, babasının sözlerine yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz Bodrum'da trafik kazası geçirmiş ve araçta sıkışmıştı. Babasıyla küs ve davalık olan Ahmet Tatlıses, kaza sonrası olay yerine gelen ilk isimlerden biri olmuştu.

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ilişkin, "Artist, artist. Geldi, numarasını yaptı gitti. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi?" demişti.

"ARTİSTLİK NEDİR BİLMEM, BENİM MESLEĞİM DEĞİL"

Babasının sözlerinin ardından Ahmet Tatlıses'ten de yanıt gecikmedi.

Instagram hesabından paylaşım yapan Ahmet Tatlıses, "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Ahmet Tatlıses İbrahim Tatlıses