Ahmet Nur Çebi, TFF'ye seslendi: "İstifa edin; hepsi taraflı!"

TAKİP ET

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrı yaptı. Çebi, "TFF'nin bütün kurumlarına sesleniyorum, istifa edin; hepsi taraflı" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı için başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Çebi, siyah-beyazlı takımın güncel borcunun 4 milyar 300 milyon TL olduğunu söyledi. Başkan Ahmet Nur Çebi aynı zamanda, "TFF'de yer alan bütün kurulların hepsi taraflı. Hepsinin istifa etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"ÖZ KAYNAĞA DAYALI BİR YAPI"
Gelecek sezon için planlardan bahseden Çebi, "Önümüzdeki sene tüm bunlardan uzaklaşmış, gençlere önem veren ve ucuz maliyetlere alıp yüksek ücretlere satabildiğimiz oyuncular aldığımız, öz kaynağa dayalı bir yapı oluşturmak istiyoruz. Seçildiğimiz takdirde camiaya vereceğim mesaj bu olacaktır" dedi.

"Rıdvan, Ersin, Serdar… Hepsiyle ilgili kapımız çalınıyor" diyen Çebi, "Ama nasıl fayda sağlarız bu önemli. Kafamızdaki rakamları almadığımız sürece, hiçbir çocuğumuz hiçbir yere gitmeyecek. 'Daha parlamadılar alalım' diye bir düşünce yok. Hepsi parladı, daha da parlayacaklar" diye konuştu.

"İSTİFA EDİN"
"TFF'deki bütün kurullara sesleniyorum. İstifa edin. Bütün kurullar taraflı" derken, "Hakemlerin hepsi değiştirilmeli. TFF'nin bütün kurumlarına sesleniyorum. Hepiniz istifa edin. Hepiniz taraflısınız" dedi.

"Hakem operasyonuna dahlim olmamıştır. Ancak eksik ve yanlış yapıldı. Tamamı yapılmadığı için bu iş sulandırıldı. Özellikle çiçek verenler ve bu operasyonu doğru bulmayanlar, her hakem hatasının ardından mağdur olduğunu söyleyenlerdir"

"HOCAMIN ARKASINDAYIM. SERGEN HOCANIN DA ARKASINDAYDIM, ÖNDER HOCANIN DA..."
"Valerien Ismael'in arkasında durmaya kararlıyım" diyen Çebi, "Önder Karaveli'nin de arkasında durmaya kararlıydım. Sergen hocamın da. Ancak Sergen hocam, kendisi iki kere ayrılmak istediğini beyan etti. Daha fazlası 3 kupalı hocaya da eziyet etmekti, etmem" dedi. Çebi, "Ismael hocamın başaracağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

ahmet nur çebi tff istifa futbol spor beşiktaş