Ahmet Kanjo, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "İşkenceci" iftirası attı!

TAKİP ET

Külliye'de ağırlanan ve yurtdışından fonlanan "10'lar" adlı yapılanmada çalışan Ahmet Kanjo, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "İşkenceci" iftirası attı!

Türkiye, 5 milyona yakın Suriyeli sığınmacıyı ağırlıyor. Buna karşılık Suriye'den Türkiye'ye kaçak yollarla göç devam ediyor.

Hudutta görevli Jandarma birlikleri, kaçak göçleri engellemek için önlem alıyor, tır kasalarında toplu halde giriş yapan kaçak Suriyelileri ve Afganları yakaladıktan sonra iade merkezlerine götürüyor.

Suriyelilerin Türkiye'de kalmasını savunan, İngiliz Kraliyet Ailesi kurumu Chatham House tarafından fonlanan 10'lar Medya ise, Türk askerine "işkence" ithamında bulundu.

Sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada kaçak göçü ve "entegrasyonu"  savunan 10'lar Medya'nın gündemini, Külliye'de Başdanışman Mustafa Akış tarafından ağırlanan Ahmet Kanjo sundu. Ahmet Kanjo, "Jandarma, sınırı kaçak geçen Suriyelileri dövdü, işkence yaptı. Biri öldü, yedisi yaralandı" ithamında bulunarak, Türk askerlerini hedef aldı.

Suriyeli Ahmet Kanjo'nun, Türkiye'de yıllardır sığınmacı olarak yaşadığı Türkiye'de sarf ettiği sözler, sosyal medyada tepki çekti.

KÜLLİYE ZİYARETİ

10’lar Medya en son olarak “Ben bir insanım” diyen Suriyeli genç Ahmet Kanjo, o video viral olduktan sonra Külliye'ye davet edildi. Ahmet Kanjo, Külliye'de Başdanışman Mustafa Akış tarafından ağırlanmıştı.