Ahmet Hakan: AKP'de siyasetten anlayan tek kişi var

TAKİP ET

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gelen zamların ardından bugünkü köşe yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Hakan, AKP'de siyasetten anlayan tek kişinin Erdoğan olduğunu savundu.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, gelen zamların ardından AKP'lilerin doğalgaz zammı konusundaki açıklamalarını eleştirerek dikkat çeken ifadeler kullandı. Hakan, "AKP'de siyaseti en iyi bilen kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu" savundu.

Hakan, yazısında şu ifadelere yer verdi:
"AK Parti cenahından yapılan doğalgaz açıklamaları dikkatinizi çekti mi? Hepsi fazlasıyla acemice... Hepsi fazlasıyla tepki çekecek türden... Hepsi gereksiz polemiklere kapı aralıyor... Hepsi savunmada... Yani siyaseten ne yapılmaması gerekiyorsa onu yapan türden açıklamalar.

Derken... AK Parti cenahından tek bir isim, hiç bu yanlışlara düşmeden, umudu diri tutmayı hedefleyen, zamlara mazeret bulmakla uğraşmayan en doğru açıklamayı yaptı.

Dedi ki: 'Karadeniz’de doğalgaz ile ilgili attığımız adımı neticelendirdiğimizde sadece devletin kasasına girmeyecek, aynı zamanda vatandaşımızın kasasına da girecek. Biraz sabır.'

Kimdi bunu diyen isim? Cumhurbaşkanı Erdoğan. AK Parti’de siyaseti en iyi bilen isim gerçekten de Erdoğan. Yani girdiği her seçimi kazanması, tesadüf değil." 
 

ahmet hakan akp zam siyaset erdoğan doğalgaz