Ahmet Davutoğlu'ndan dikkat çeken Erdoğan-Bahçeli açıklaması: Yolun yarısında ayrılabilirler

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Davutoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli için "Yolun yarısında ayrılabilirler" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Artı TV'de Kemal Avcı ve İsmet Demirdöğen'in konuğu olan Davutoğlu,  Cumhur İttifakı liderlerinin geçmişte birbirlerine söylediği sözlere atıfta bulunarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin yolun yarısında ayrılabileğini belirtti.

Ahmet Davutoğlu'nun konu ile ilgili sözleri şu şekilde;

"Sayın Erdoğan ve Sayın Bahçeli'nin birbirleri hakkında geçmişte söylediklerine bakarsanız, her ikisi de yolun yarısında ayrılabilir. Bakın herkes altılı masaya bakıyor da, bakın bakalım geçen gün Manisa'da MHP'liler AKP milletvekilini açıkça tartakladılar, meydana sokmadılar, karşılıklı itiş kakış oldu. Şimdi altı partiyiz biz herhangi böyle bir nezaketsizlik söz konusu mu? Altılı partinin genel başkanları, bir başka partinin grup başkan vekiline Cumhuriyet düşmanı havasında konuşma yaptı mı? Böyle birşey olsa sayın Erdoğan yeri göğü inletir, sayın Bahçeli yeri göğü inletir, anlaşamıyosunuz diye. Şimdi sormak lazım hangi görüş doğru? Mahir Ünal'ın görüşü mü doğru, Bahçeli'nin görüşü mü doğru"

İŞTE AHMET DAVUTOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

ahmet davbutoğlu bahçeli erdoğan mahir ünal