Ahmet Çakar'dan Rıdvan Dilmen'e: "Sayın Erdoğan'dan güç devşirme"

TAKİP ET

Rıdvan Dilmen'in Ahmet Çakar hakkında geçtiğimiz aylarda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmasının ardından Çakar ifadeye çağrılmıştı. İkili arasında yaşanan gerginlik ise dün tekrar alevlendi. Çakar, sosyal medya hesabından Dilmen'e tepki gösterdi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar ile Rıdvan Dilmen arasında yaşanan gerginlik yeniden alevlendi. Geçtiğimiz ay Rıdvan Dilmen’in şikâyeti üzerine ifadeye çağrıldığını duyuran Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden Dilmen’e bir kez daha tepki gösterdi. 

Rıdvan Dilmen’in yaptığı her işte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arkasına almasından rahatsız olduğunu belirten Çakar, “Sayın Erdoğan’dan güç devşirme. Yazık hem de çok yazık” ifadesini kullandı. 

Rıdvan Dilmen’e sert tepki gösteren Çakar’ın paylaşımları şöyle:
“Ey Rıdvan Dilmen Efendi! Sana hiç yakışmıyor arkamdan tuhaf işler yapmak. İstersen devam et sen bilirsin. Ama keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner. Hadi şimdi bu tweet’i de mahkemeye versene Rıdvan Efendi.

Bak Rıdvan geçmişimize istinaden sustum ama bundan sonra bakacağız. Bak Rıdvan, senin lakabın avukatlarına göre Şeytan Rıdvan olabilir. Yemişim şeytanı falan. Şeytan taşlamak adettendir.

Ey Rıdvan sanma ki bu şarkı burada bitti. Ayı ile dansa kalkarsan, ne zaman oturacağına ayı karar verir. Sen benim em yakın dostlarıma ağır hakaretler ettin. Bekle ve gör.

Ey Rıdvan Efendi ben ve arkadaşlarıma zarar vermek için her şeyi yaptın. Ama bundan sonra hayat senin için Alkent’te köpek gezdirmeğe benzemeyecek.

Ey Rıdvan Efendi! Sana bir şey diyeyim. Pastayı birlikte yiyenler, pasta bitince birbirlerini yerlermiş. Haksız mıyım?  Her yaptığın işte sayın cumhurbaşkanımızı araya koyman son derece yanlış ve rahatsız edici. Amacın ne. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Sayın Erdoğan dan güç devşirme.

Yazık hem de çok yazık. Zannetme ki Rıdvan Efendi, bazı arkadaşlarım susuyorlar ve bekliyorlar . Ama eğer beni tanıyorsan, ki mutlaka tanıyorsundur, ben hesabımı ahirete bırakmam..Ben imkanım olmasına rağmen başkaları gibi feyk tweeter hesaplarından insanlara iftira atmıyorum.

Açık açık soruyorum. Yorumculuğu bırakmanın perde arkasındaki sebep nedir? Bak Rıdvan, sorular ve fragman şimdilik bu kadar. İstersen devamını lig bitince yaparız.  Ne dersin canım?”


NE OLMUŞTU?
Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından 30 Kasım 2020'de eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen'e yönelik ‘İblis için zor günler başlıyor!!!!!!‘ diye paylaşım yapmıştı. Dilmen, avukatı aracılığıyla kendisine hakaret ettiği iddiasıyla Ahmet Çakar hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. 

Dilmen'in şikayeti üzerine ifadeye çağrılan Çakar'ın ‘hakaret’ suçundan 3 ay 15 günden 2 yıl 4 aya kadar hapsinin talep edilmişti.

ahmet çakar rıdvam dilmen spor futbol erdoğan