Ağrı'da yurda kaçak yollardan girmeye çalışan 113 kaçak bir kamyon kasasında gizlenmiş halde ele geçirildi

TAKİP ET

Afganistan ve Pakistan'dan gelen onlarca kaçak kamyon kasasına gizlenmiş bir şekilde bulundu. Polis ekipleri o anları anı anına kaydetti.

Türkiye'ye yönelik göç hareketleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Kaçakçılar yeni yöntemler geliştirerek Afganistan ve Pakistan'dan yüzlerce kaçağı Türkiye'ye getiriyor.

Ağrı'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Ağrı İstihbarat Şube ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda bir kamyon kasasına gizlenmiş halde bulunan 113 kaçak yakalandı.

ÇOĞU AFGANİSTAN UYRUKLU
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ağrı İstihbarat Şube Müdürlümüz ve Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yapılan ortak çalışmalar sonucunda tespit edilen 33 VBP 30 plaka sayılı araç 08.04.2022 günü saat 22:15 sıralarında durdurulmuş, araçta yapılan ilk kontrollerde araçta; 113 yabancı uyruklu (çoğu Afganistan uyruklu) şahıs çıkmış konu hakkında çalışmalarımız devam etmektedir" denildi.

Polis ekipleri tarafından çekilen videoda, kamyon kasasın arkasının özel olarak kapatıldığı ve kaçakların gizlendiği görüldü.

ağrı kaçak kamyon kaçak ağrı ağrıda yakalanan kaçaklar