Ağrı'da Özel Harekat Polisi, meslektaşı olan Esra Çelik'i öldürdü!

TAKİP ET

Ağrı'da Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Esra Çelik meslektaşı Mesut D. tarafından emniyet mensuplarının gözü önünde vurularak öldürüldü. Çelik'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Ağrı’da görev yapan Özel Harekat polisi Mesut D. dün saat 22.00 sularında meslektaşı Esra Çelik’i (26) tabancasıyla vurarak öldürdü. Olay, Ağrı Merkez Hürriyet Mahallesi’nde yer alan bir pansiyonda meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan Mesut D. ve Çelik bir süre sonra kavga etmeye başladılar. Yükselen sesleri duyan pansiyon sakinleri, bunun üzerine olayı polise bildirdiler.

Mesut D. ve Esra Çelik, ihbar üzerine pansiyona gelen polislere, birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirtti. Ancak Mesut D., polisler odada tutanak tutarken birden tabancasına sarılarak meslektaşı Çelik’e ateş etmeye başladı. Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Polisler tarafından gözaltına alınan cinayet zanlısı Mesut D. ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Çelik'in cenazesi, incelemelerin ardından otopsi için Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çelik’in cansız bedeni sabah saatlerinde memleketi Diyarbakır’a gönderildi. İfadesi alınan Mesut D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

 

ağrı özel harekat polis esra çelik