Afgan kaçağın saldırısına uğrayan kızın babası: "Erdoğan, Ayşegül'ün fotoğrafına iyi bak bu senin eserin"

TAKİP ET

Afgan kaçağın cinsel istismarda bulunduğu ve kafasına taşla vurarak komaya soktuğu 17 yaşındaki Ayşegül'ün babası yaşananlara isyan etti. Baba Metin Aydın, kızının fotoğrafını göstererek "Bu fotoğrafa iyi bak Erdoğan, bu senin eserin" diyerek Cumhurbaşkanı ve AKP'ye tepki gösterdi.

AYKIRI / HABER MERKEZİ
Kocaeli'nin Pelitli köyünde yaşanan kaçak Afgan saldırısına tepkiler büyüyor. Köy halkı, yaptıkları protesto yürüyüşünde yaşananlara ve yetkililere tepki gösterdi.

"Bir kişi daha eksilmeyeceğiz, sesimiz ses ver Türkiye. Mülteci istemiyoruz" pankartıyla yürüyen Pelitli sakinleri, 17 yaşındaki genç kıza yaşanan saldırınını ilk ve son olmayacağına dikkat çektiler.

Yürüyüşün ardından köy meydanında bir açıklama yapan baba Metin Aydın, bugüne kadar AK Parti'ye oy verdiğini belirterek yaşananlardan dolayı Erdoğan'ı sorumlu tuttu.

Aydın şu ifadeleri kullandı:

"Sonuna kadar gideceğim bu olayın. Bu 15 yıldır bizzat destek verdiğimiz, oy verdiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım, bu sizin eseriniz. siz ve çocuklarınız çok güzel, özel korunuyor. Ama biz kıyıda köşede ücrada kalan insanlarımız mültecilerin esiri altında kaldık. Biz çocuğumuzu okula, bakkala gönderemiyoruz. Çocukları annesi babası olmadan bir yere gönderemiyoruz. Ama işte bir gün unuttuk, bize bedelini ağır ödettiler. Sayın cumhurbaşkanım bu mülteci olayına bir el atın. Hükümet olarak bir süzgeçten geçirin. burası yol geçen hanı değil. Ayşegül'ün fotoğrafına bir bak."
 

BABAYA SUSMASI İÇİN PARA TEKLİF ETMİŞLER
Yerel gazeteci Bülent Karagöz'ün çektiği görüntülerde çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı.

Baba Metin Aydın, konuyla ilgili sessiz kalınması için kendisine zarf içinde para getirildiğini açıklardan "Bu nasıl bir şerefsizliktir, bu nasıl bir ahlaksızlıktır" açıklaması yaptı.

Afgan kaçağın saldırdığı genç kızın babası konuştu: Kamuoyunun desteğini bekliyorum

Afgan kaçağın genç kıza saldırdığı mahallede protesto!

Kocaeli'deki Afgan kaçağın saldırısında şoke eden detaylar!

Ayşegül Aydın'ı bizden kopardılar...


metin aydın 17 yaşındaki ayşegül pelitli köyü afgan kaçak tecavüz kocaeli