Afgan kaçağın saldırdığı genç kızın babası konuştu: "Kamuoyunun desteğini bekliyorum"

TAKİP ET

Kocaeli Gebze'de dershaneden çıktıktan sonra evine giderken saldırıya uğrayan, başına vurularak komaya sokulan 17 yaşındaki A.'nın babası Metin Aydın çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kızının hayati riskinin devam ettiğini söyleyen baba "Kamuoyunun desteğini bekliyorum" açıklamasında bulundu.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Pelitli köyünde yaşanan olayda 17 yaşındaki A., Afgan bir kaçağın saldırısına uğramıştı. Genç kızı evlerinin yakınındaki ormanlık alana çeken Afgan yaklaşık 45 dakika cinsel istismarda bulunup, darp etmişti. 

Yaşanan darp ve istismar sonrasında komaya giren genç kızın babası Metin Aydın ilk kez konuştu. Birgün gazetesine konuyla ilgili detayları veren baba, kızının yaşam savaşı verdiğini duyurdu.

İşte Metin Aydın'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR, KAFASINA TAŞLA VURMUŞ
"Kızım şu an uyutuluyor. Hayati tehlikesi devam ediyor. Beyinde darp sonucu ödem var. Saldırı eve yakın noktada oluyor. Saat akşamüstü 05.00 civarında kızım ormanlık alana çekiliyor. 5.45’e kadar cinsel istismar ve darp devam ediyor. Önce kızımın boğazına yapışıyor ardından kızım direnince kafasına taşla vuruyor.”

"LÜTFEN BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN"
“Benim işim inşaatçılık ama bundan sonra işim gücüm kadın cinayetlerine karşı mücadele etmek olacak. Bir baba olarak tarifsiz bir acı içindeyim” diyen baba Aydın, “Hükümetin artık bu konuda bir önlem alması gerekiyor. Ayşegül’ün sesi soluğu olmak için kamuoyu desteği bekliyorum. Lütfen beni yalnız bırakmayın. Ülkeyi ayağa kaldırmak zorundayız. Bugün benim kızım yarın senin kızın. Birbirimiz için mücadele etmeliyiz.”

Kocaeli'deki Afgan kaçağın saldırısında şoke eden detaylar!

Ayşegül Aydın'ı bizden kopardılar...

afgan kaçak kocali gebze afgan sapık metin aydın