Adıyaman'da canlı canlı mezara gömülen bebekten yeni haber!

TAKİP ET

Adıyaman'da 3 günlük bebek canlı canlı mezara gömülü halde bulunmuştu. Anne ve anneanne, suçlarını itiraf etmelerine rağmen önce serbest bırakılmış ardından gelen tepkiler üzerine tutuklanmıştı. Lise öğrencileri tarafından bulunan ve hastaneye kaldırılan bebek hakkında yeni gelişme yaşandı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi ve yurda götürüldü.

Tüm Türkiye'de infial yaratan 'Adıyaman'da diri diri gömülen bebek' olayının ardından 3 günlük bebek için yeni bir gelişme yaşandı. Hastanede tedavisi tamamlanan bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ekipler bebeği koruma ve bakım için müdürlüğe bağlı kuruluşa götürdü.

Adıyaman Belediyesi Eki Mezarlığında toprağa gömülen ve lise öğrencileri tarafından bulunan `Fatma´ bebeğin yaklaşık 1 haftadır süren tedavisi tamamlandı. Hastaneden alınan bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma ve bakım için müdürlüğe bağlı kuruluşa götürdü.

ANNESİ SUÇUNU İTİRAF ETMESİNE RAĞMEN SERBEST KALMIŞTI
3 günlük bebeği canlı canlı toprağa gömen anne ve anneanne suçlarını itiraf etmelerine rağmen serbest bırakılmışlardı. 17 yaşındaki annenin çocukla ilgili "İstemediğim bir birliktelik sonucu oldu" ifadesini verdiği öğrenilmişti. Kamuoyu tepkisinin ardından anne ve anneanne tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
 

adıyaman bebek mezar toprak aile ve sosyal hizmetler