Adı Galatasaray ile anılıyordu: Adana Demirspor Başkanı, Mario Balotelli transferinde son noktayı koydu

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezonki performansıyla göz dolduran Mario Balotelli'nin adı Galatasaray ile anılıyordu. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transfer iddialarına son noktayı koydu. Sancak, Balotelli için hiç teklif gelmediğini ancak istedikleri rakamı veren takıma satacaklarını söyledi.

İtalyan golcü Mario Balotelli, geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da adeta küllerinden doğdu. 33 maçta 19 gol, 6 asistlik performans sergileyen Balotelli, büyük kulüplerin radarına girdi.

Son dönemde adı Galatasaray ve Valencia ile anılan Balotelli için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan açıklama geldi. Kendilerine gelen bir teklif olmadığını belirten Sancak, istedikleri rakamı veren takımın Balotelli’yi transfer edebileceğini söyledi.

"ERDEN TİMUR DA İDDİALARA GÜLÜYOR"

Hürriyet'e konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 31 yaşındaki futbolcu için herhangi bir teklif gelmediğini belirtirken “4 milyon Euro’yu getiren Balotelli’yi alır” diyerek tartışmalara noktayı koydu. Mavi lacivertlilerin başkanı dün sosyal medyada yer alan, G.Saray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un Balotelli için kendisi ile görüşeceği iddialarına da Twitter hesabından, “Bu haberi nereden aldınız, Erden beye attım bunu, gülüyor. Yani haberim yok diyor. Şimdi bu haberinize ne diyeyim” mesajıyla yanıt verdi.

Galatasaray Balotelli Süper Lig Adana Demirspor