Adana Optimum'da Starbucks şubesine giden grup yumurta fırlattı
Adana'da Starbucks şubesine giden Filistin bayraklı bir grup, kahve içenlere tepki göstererek yumurta fırlattı. Oturan gençlerden birinin tepki gösterdiği görüldü.
İsrail'e yönelik boykot girişimleri Türkiye'de farklı metotlarla uygulanmaya devam ediliyor.
Adana Optimum'da bulunan Starbucks şubesine giden bir grup, oturan gençlere bağırarak "Bugün çocukların ölümüne ses çıkarmazsanız yarın sizin de çocuklarınız ölecek" dedi.
OTURANLARDAN TEPKİ
Bu sırada masalarda oturan gençlerden birinin tepki gösterdiği ve arkalardan da bağıranların olduğu görüldü. Ayağa kalkmak isteyen genç arkadaşları tarafından durduruldu.
YUMURTA FIRLATTILAR
Filistin ve Kelime-i Tevhid bayrakları taşıyan grup eylemlerini fiziki olarak da devam etti. İçeride oturanlar olmasına rağmen yerlere yumurta fırlattılar.
GÜVENLİK ARAYA GİRDİ
Protestocu grup eylemlerinin ardından uzaklaşırken, araya giren güvenlik olası bir gerginliğin büyümesini engelledi.
O anlar Starbucks'ta oturan bir vatandaş tarafından böyle kaydedildi.
BİR PROTESTO DA KAYSERİ'DEN
Kayseri'de AVM yanında bulunan bir Starbucks şubesini vatandaşlar protesto etti.
Kahve zincirinin önüne giderek "Bebek katili Starbucks" sloganı atıldı.