Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak taraftara sinirlendi, yan tribünlere böyle atladı

TAKİP ET

Adana Demirspor taraftarlarının yabancı cisim fırlatmasına tepki gösteren Kulüp Başkanı Murat Sancak, bulunduğu tribünden yan tribünlere atladı. O anlar taraftarlar tarafından görüntülendi.

Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor ile Trabzonspor karşı karşya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Adana Demirspor'un 3-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Avrupa Ligi’nden mağlubiyetle dönen bordo mavililer, seyircisi önünde oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Adana Demirspor'a uzatlamalarda yediği golle mağlup oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gollerini 10. dakikada Kevin Rodrigues, 54. dakikada Badou Ndiaye ve 90+3. dakikada Samet Akaydın kaydetti. Trabzonspor'un sayıları ise 36. dakikada penaltıdan Bakasetas ve 84. dakikada Umut Bozok'tan geldi.

Bu sonucun ardından son 3 maçta 2. galibiyetini alan Adana Demirspor, puanını 13'e yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Son 4 maçında 3. kez puan kaybı yaşayan Trabzonspor ise 10 puanda kaldı ve 8. sırada yer buldu.

MURAT SANCAK YAN TRİBÜNLERE BÖYLE ATLADI

Maç sırasında Adana Demirspor taraftarlarının yabancı cisim fırlatmasına tepki gösteren Kulüp Başkanı Murat Sancak, bulunduğu tribünden yan tribünlere atladı. O anlar taraftarlar tarafından görüntülendi.

İşte o anlar:

Adana Demirspor Murat Sancak Adana Trabzonspor