Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'e milyonluk hediye

TAKİP ET

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçen sezondan kalan alacaklarını isteyen Yunus Akgün'e sürpriz bir hediye verdi. Sancak, Akgün'e 1.7 milyon liralık BMW 3.20 hediye etti.

Galatasaray'ın genç yıldız Yunus Akgün, geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giydiği ve büyük başarıya imza attığı Adana Demirspor'dan alacaklarını istedi.

Akgün'ün isteğinin ardından Başkan Murat Sancak, büyük bir jest yaptı. Sancak, milli futbolcuya lüks bir otomobil hediye etti. 

Sancak'ın aktardığı bilgiye göre yeni bir otomobil almak isteyen Yunus, geçen sezondan kalan 400 bin liralık alacağı için başkan Sancak'a telefon etti. Yunus'un bonuslarla birlikte 690 bin liralık alacağı olduğunu bilen Sancak ise genç oyuncunun almak istediği 1 milyon liralık Mercedes yerine 1.7 milyon liralık BMW 320'yi satın alarak, Yunus'a hediye etti. 

Bu yönde çıkan haberlerin ardından Twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada olayın iç yüzünü aktaran Sancak'ın bu jesti Yunus'u bir hayli sevindirirken, futbol kamuoyundan da alkış aldı.

Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak top koşturan 22 yaşındaki oyuncu ligde 34 karşılaşmada forma şansı bulurken, 9 kez fileleri havalandırıp 17 asist yaparak 26 gollük katkı sağlamıştı.

Murat Sancak Adana Demirspor araba Yunus Akgün hediye