Adana'da Suriyeli 2 kişi, cami avlusunda 14 yaşındaki çocuğa soda şişesiyle saldırdı!

TAKİP ET

Adana Ceyhan'da ikindi namazını kılmak için camiye giden 14 yaşındaki çocuk, daha önce hiç tanımadığı 2 Suriyeli gencin soda şişeli saldırısına uğradı. Talihsiz çocuğun vücuduna onlarca dikiş atılırken, zanlılar serbest bırakıldı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 14 yaşındaki Mehmet M., ikindi namazını kılmak için gittiği caminin avlusunda saldırıya uğradı. Suriyeli 2 genç, mahkemeye çıkmadan serbest bırakıldı.

CeyhunHaber'in aktardığına göre olay, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Camiinde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet M. ve arkadaşı İbrahim Ç., ikindi namazını kılmak için bekledikleri sırada ismi öğrenilemeyen iki Suriyeli çocuk tarafından saldırıya uğradı.
Kırık soda şişesi ile saldırıya uğrayan 14 yaşındaki Mehmet M., komşuları tarafından Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Gencin, boynunda, sırtında ve kollarında kesikler olduğu tespit edilirken onlarca dikiş atıldı.

Mehmet M.’in ailesi, şahısların mahkemeye çıkarılmadan serbest kaldığını iddia ederek davacı olduklarını, yetkililerin gereken cezayı vermelerini istediler.





 

suriyeli adana cami saldırı soda şişesi sığınmacı