Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Süleyman Soylu'yu hedef aldı!

TAKİP ET

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamadan dolayı hedef aldı!

"Masumiyet Karinesi ve Lekelenmeme Hakkı Sempozyumu"nda konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. 

Bakan Gül, metruk binalar için "Ya arkadaş sen gece yık, mahkeme kararı bizim arkamızdan gelsin" diyen Süleyman Soylu'nun sözlerine tepki gösterdi.

Gül, “Değerli arkadaşlar bizim rehberimiz hukuktur, bizim rotamız hukuktur, bizim kılavuzumuz hukuktur. Biz yapalım hukuk arkadan gelsin değil hukuk önden yürüsün biz ona göre kendimizi ayarlayalım anlayışıdır hukuk devleti" ifadelerini kullandı.

SOYLU, GÜL'Ü YİNE HEDEF ALMIŞTI
Soylu, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında yine adelet sistemini eleştirerek Gül'ü hedef almıştı. Soylu, "Benim anama sövüldü, eşime öyle şeyler söylediler, önünüze koysam eve gidemezsiniz, bir kapıdan girip, arka kapıdan çıktı. Ben ne yapabilirim" demişti.

Süleyman Soylu'dan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'e suçlamalar!



Soylu'nun bu çıkışının ardından Bakan Gül, sosyal medya üzerinden "adalet" çağrısı yapanlara "Klavye başına geçip sosyal medyada bana her gün tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum: Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir" şeklinde cevap vermişti.

Süleyman Soylu'nun adalete isyan ettiği Tweet'e Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den çok sert tepki geldi



SÜLEYMAN SOYLU NE DEMİŞTİ


abdulhamit gül adalet bakanı süleyman soylu içişleri hukuk mahkeme