Acun Ilıcalı'yla birbirine girmişti: Batuhan Karacakaya, Survivor'da kazandığı arabayı aldı mı?

TAKİP ET

Survivor'dan elendikten sonra Acun Ilıcalı'yla tartışma yaşayan Batuhan Karacakaya sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Karacakaya, Demet Akalın'ın "Survivor'dan kazandığın arabayı aldın mı?" sorusuna yanıt verdi.

Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının ardından gerilim yükselmişti.  Batuhan Karacakaya ve annesi, Acun Ilıcalı'yla tartışmış ve sert ifadeler kullanmıştı.

Batuhan Karacakaya'nın Ilıcalı ile yaşadığı gerilimin ardından Survivor'da kazandığı arabanın kendisine verilmediği iddia edildi.  Arabanın değerinin yarısının Batuhan'a, kalan yarısının ise oynanan oyundaki mevcut 8 yarışmacıya bölündüğü iddia edildi.

DEMET AKALIN SORDU

Bu konuda taraflardan bir açıklama gelmezken yarışmayı yakından takip eden Demet Akalın Survivor Batuhan'ın bir arabalı pozunu görünce dayanamadı. Demet Akalın "Sonunda arabayı verdiler mi?" deyince Batuhan Karacakaya'dan yanıt gecikmedi.

Survivor Batuhan verdiği yanıtta "Yok abla. Bu benim şahsı arabam. Öyle yani" dedi.

ACUN ILICALI'DAN KARACAKAYA'NIN ANNESİNE SERT SÖZLER
Oğlunun elenmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gülhayat Karacakaya, Batuhan'ın hakkının yendiğini söylemişti.

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak" demişti.

"NİSA, BATUHAN'DAN 3 KAT FAZLA OY ALDI"
Final bölümünden sonra Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, Nisa'nın tüm SMS'lerde birinci olduğunu ve Batuhan'dan 3 kat fazla SMS aldığını söylemişti.

Ilıcalı, "Oylamayla ilgili şunu söyleyebilirim; Batuhan'ın hakkı yenmedi. Bunu garanti edebilirim çünkü Nisa, Batuhan'ın üç katına yakın oy aldı. Batuhan'ın annesi 'Hakkımı yendi' diyor, ne hakkı yenmiş? Batuhan'ı severim ama hayatında üç oylamaya girmiş, ikisinde elenmiş. Oğlunun emeğinin çalındığını düşünüyorsa, Nisa'nın oyu Batuhan'ın üç katı. Kim oğlunun hakkını yemiş, neden yesin?" demişti.

"NAMUSUMUZA DİL UZATANI AFFETMEM"
Acun Ilıcalı, "Yıllar önce bir kadın (Merve Büyüksaraç) çıktı, iddialarda bulundu. Mahkemeye verdim. Ofisime kadar geldiler, 'Mahkemeyi geri çek' diye rica ettiler. Herkesi affederim ama 'Namusumuzu dil uzatanı affetmem' dedim. Çatır çatır kazandım. Bütün Türkiye de bunu gördü. Hiç kimsenin hakkı bir gram yenmez. Ben çOk hata yaptım, kastri bir şey yapamdım. Birisini üzdüysem de telafi ettim. Seninle ne işimiz var! Neden hakkını yiyelim? Herkes haddini bilecek. Benim kırmızı çizgilerim belli. Abuk sabuk iddia, iftira... Bunları kusura bakmayın kabul etmem. Yaptıpım iyilikleri hiçbir zaman söylemeyeceğim. Yarışmacılarımız çok iyi biliyor ki Acun abileri her zaman onlara elinden geldiği kadar destekliyor. Ne deseler yaparım. Benim için değperli insanlar. Hewrkesi de bir kez daha uyarayım. Kendi aranızda istediğiniz konbulabilirsiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı Batuhan Karacakaya Demet Akalın Survivor