Acun Ilıcalı'ya Pesic'ten kötü haber: Teklifi reddetti

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City'ye Karagümrük'ün forveti Aleksandar Pesic'ten kötü haber geldi. Pesic, İstanbul'da kalacağını duyurdu. Ayrıca Pesic için Fenerbahçe'nin teklif yaptığı öne sürüldü.

İngiltere Championship ekibi Hull City’yi 24 milyon Euro bedelle satın alan Acun Ilıcalı'ya Spor Toto Süper Lig’de kaydettiği 12 gol ile gol krallığında lider durumda bulunan Aleksandar Pesic'ten kötü haber geldi.

“İSTANBUL’DA KALMAYA KARAR VERDİM”
Pesic yaptığı açıklamada, Hull City’ye gitmeyeceğini belirterek, “İlgileri için Hull City ve Acun Ilıcalı’ya teşekkür ederim. Futbol kariyerim boyunca hiç bu kadar profesyonel, özverili, dürüst, enerjik ve karakterli biriyle tanışmadım. Ailemle konuştuktan sonra İstanbul’da kalmaya karar verdim. Şunu söylemeliyim ki bu günlerde çok şüphelerim oldu ve çok düşündüm” ifadelerini kullandı.

İngiliz ekibinin forvet için listesindeki bir diğer isim ise Fenerbahçe’nin İranlı oyuncusu Allahyar… Sarı-lacivertli kulübün kadroda düşünmediği Allahyar’ın hafta içinde açıklanması bekleniyor.

TAKIMIN BAŞINA ŞOTA GELİYOR
2.5 yıldır takımın başında bulunan teknik direktör Grant McCann ile yollarını ayırmaya hazırlanan Hull City, Şota Arveladze ile anlaşma sağladı.

Acun Ilıcalı’nın yakın arkadaşı olan Gürcü teknik adam uzun süredir beklediği çalışma iznini İngiltere’den aldı. Daha önce Kayserispor, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u çalıştıran Arveladze, son olarak Özbekistan ekibi Pakhtakor’u çalıştırmış ve görevinden 31 Aralık 2020 tarihinde ayrılmıştı.

acun acun ılıcalı hull city pesic karagümrük fenerbahçe futbol transfer