Acun Ilıcalı ölümden döndüğü anları anlattı, görüntüleri paylaştı: "Resmen direkten döndüm"

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, Survivor'un son bölümünde ölümden döndüğü anları anlattı. İspanya'da boğaların altında ezilmekten son anda kurtulduğunu açıklayan Ilıcalı, o anların görüntüsünü paylaştı. Ilıcalı, "Resmen direkten döndüm" dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star yarışmasının son bölümündeki ada konseyinde yarışmacılarla sohbet etti. Ünlüler takımının Rodeo yaptığı ödül hakkında konuşan Ilıcalı, yıllar önce ölümden döndüğü anları anlattı.

Acun Firarda programını yaptığı yıllarda İspanya'da boğaların altında ezilmekten son anda kurtulduğunu söyleyen Ilıcalı, yarışmacıları şaşkına çevirdi.

O ANLARI BÖYLE ANLATTI
Ilıcalı, ölümden döndüğü anları şöyle anlattı:
"İspanya'ya boğa koşusuna gitmiştik. Boğa koşu yaparken önümdeki arkadaş takılıp düşünce, bende arkama bakarak koşutuğumdan ona takılıp yere düştüm. Arkama baktığımda boğanın geldiğini gördüm.

Boğa ağırlığını vermeden üzerimden geçti. Sonra devamında da karşıdan başka bir boğa geliyordu. O gün de kırmızı renk giymiştim, bizim hayvan hiç renk körü değildi, kalabalığın içinde beni gördü. Garip bir an yaşamıştım, Direkten geri geldim diyebilirim.''

acun ılıcalı survivor boğa ispanya