Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya'nın eski hali ortaya çıktı, tanımak imkansız!

TAKİP ET

Acun Ilıcalı'nın 23 yaşındaki sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın eski hali görenleri şaşırttı. Çağla Altunkaya'nın eski fotoğraflarını görenler tanıyamadı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan sonra kendisinden 29 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya'ya aşk yaşamaya başladı.

Ilıcalı'nın 23 yaşında sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın eski fotoğrafları ortaya çıktı. Altunkaya'nın yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Ayça Çağla Altunkaya'nın fotoğrafları, sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı, Altunkaya'nın estetik müdahaleler geçirdiğini savundu.

İşte Ayça Çağla Altunkaya'nın o fotoğrafları...

Altunkaya'nın hemşirelik mezunu olduğu ve çiftin bu sayede tanıştığı iddia edilmişti. Altunkaya, Survivor yarışması için Dominik'te oluşturulacak sağlık ekibi kadrosuna başvuru yapmış ve başvuru sırasında tanıştıkları belirtilmişti.

29 Mayıs 1969 yılında Edirne'de dünyaya gelen Acun Ilıcalı, ilk evliliğini Seda Başbuğ ile yaptı. Bu evlilikten Banu adında bir kızı dünyaya geldi. İkinci evliliğini ise Zeynep Yılmaz ile gerçekleştirdi. Zeynep Yılmaz ile 2003 ve 2016 yıllarında evli kalan Acun Ilıcalı, o dönem gönlünü Şeyma Subaşı'na kaptırdı.

Zeynep Yılmaz'dan Leyla ve Yasemin adında iki kızı bulunan Ilıcalı, Şeyma ile yaşadığı aşk nedeniyle magazin basınından düşmedi. Zeynep Yılmaz'dan boşandıktan sonra Şeyma Subaşı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın Melisa adında bir kızı oldu.

Ilıcalı, 2018 yılında ani bir kararla Şeyma Subaşı ile boşandıklarını duyurdu. Sadece 1 yıl evli kalan ve Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra evlenmeyen Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başladı.

Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya fotoğraf