Acun Ilıcalı'nın İngitere'den almak istediği takım belli oldu! Hull City tesislerini gezecek!

TAKİP ET

İngiltere'den futbol takımı almak istediğini açıklayan Acun Ilıcalı, son düzlüğe girdi. Championship ekiplerinden Hull City'yi almak isteyen Ilıcalı, girişimlere tekrar başladı. Ilıcalı'nın İngiltere'ye giderek tesisleri gezeceği belirtildi.

İngiltere'den takım satın almak için Hollanda ekibi Fortuna Sittard'daki yatırımını sonlandıran Acun Ilıcalı, mutlu sona yaklaştı. Championship ekiplerinden Hull City'yi almak isteyen Ilıcalı'nın İngiltere'ye giderek takımın tesislerini gezeceği öğrenildi.

Ajansspor'un haberine göre Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın almak için girişimlere başladı. Ilıcalı'nın görüşmelerde son aşamaya yaklaştığı belirtildi.

Ilıcalı'nın İngiliz kulübünü satın almadan tesislerini ve kenti görmek için İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Acun Ilıcalı, eğer kulübü beğenirse satış için detaylar konuşulacak.

TAKIMIN SAHİBİ MISIRLI
Hull City Association Football Club Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. 2021-22 sezonunda Championship'te mücadele etmektedir. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır. Hull City; 2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele etti. Takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam'dır.

Hull City, iç saha maçlarını 25.450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır.

acun ılıcalı acun hull city futbol futbol takımı