Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den bir oyuncuyu daha kadrosuna katıyor!

TAKİP ET

Fenerbahçe'den Allahyar ve Ozan Tufan'ı Hull City'ye transfer eden Acun Ilıcalı, bir isimle daha anlaştı. Ilıcalı, Pelkas'ı kadrosuna katmaya yakın.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımda düşünmediği Dimitrios Pelkas, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye bir adım daha yaklaştı.

Gazeteci Onur Tuğrul'un sosyal medyadan paylaştığı habere göre, Hull City, Fenerbahçeli Pelkas için ısrarını sürdürüyor. Son günlerde temaslar sıklaşırken, iki kulüp arasındaki görüşmeler belli bir noktaya geldi. Pelkas son kararını olumlu bildirirse İngiltere'nin yolunu tutacak.

Tuğrul ayrıca, "Fenerbahçe'nin yabancı futbolcu sayısı oynatabileceği sayının üstünde. Bu ara yabancı futbolcuların ayrılık haberleri yoğun olacak. Bazıları hoşunuza gidecek, bazısı gitmeyecek ama elimizdeki gerçek bu. Ayrılıklar kaçınılmaz." ifadelerini kullandı.

3.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Pelkas, Hull City'ye transfer olmayı kabul ederse imzalar yakın zamanda atılacak. Sarı lacivertlilerin bu transferden 3.5 milyon Euro kazanması bekleniyor.

ALLAHYAR VE OZAN TUFAN'I ALMIŞTI

Türkiye'de forma giymiş oyuncuları kadrosuna katmasıyla dikkat çeken Hull City, Fenerbahçe'den de Allahyar ile Ozan Tufan'ı almıştı. Ilıcalı, 2 futbolcu için Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro ödemişti.

Acun Ilıcalı Hull City Fenerbahçe Pelkas