Acun Ilıcalı duyurmuştu: Survivor'da yokluk adasına kim gitti?

TAKİP ET

Survivor'da Acun Ilıcalı'nın daha önceden duyurduğu yokluk adasına giden ilk yarışmacı cuma akşamı belli oldu.

Tv8 ekranlarında seyirci karşısına çıkan Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler oldu.

Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında gönüllüler takımı ada konseyinde toplandı. Konseyde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı.

Birleşme Partisi sonrası yeni geçilen uygulamayla ilk eleme adayı olan yarışmacının da yokluk adasına gitmesi kesinleşti. Yapılan oylamaların ardından Acun Ilıcalı sonuçları açıkladı. Gönüllülerde ismi yazılanlar Hikmet, Evrim ve Ardahan oldu.

Daha fazla ismi yazılan Ardahan haftanın 1. eleme adayı oldu. İletişimden tamamen uzak yokluk adasına gidecek olan Ardahan isminin çıkmasının ardından şunları söyledi:

"Beklediğim birşeydi, şaşırmadım. herkese saygı duyuyorum. Normalde kadın yarışmacılarımız oyun alamıyor ama erkekler alıyordu.Burda erkek gitmesi için oy kullanılmıştı bir erkek gitti aramızdan. Hala bir erkeğin potada olması beni şaşırttı. Performans olarak gel gitlerim olabilir, bu aralar düşüşte olabilirim. Yokluk adasına da gideriz, hiç sıkıntı yok. Bazı arkadaşlarım benimle konuştu. Kalbin temiz seni yazmak istemiyoruz, senin değil başkasının bitmesi lazım deyip de potada olmam garip geldi... Söylemle eylem değişik olursa hoş olmaz. Bunlar benim düşüncem."

survivor acun ılıcalı yokluk adası dokunulmazlık yarışma