Acun Ilıcalı'dan Survivor'da Galatasaray-Barcelona maçı sürprizi

TAKİP ET

Acun Ilıcalı, Survivor All-Star 2022'nin son bölümünde Galatasaray-Barcelona maçına ilişkin yarışmacılara sürpriz bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Camp Nou oynanan ilk maçın da skorunu açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Barcelona ile 0-0’ın rövanşına çıkacak olan Galatasaray için tüm Türkiye ekrana kitlenecek. Ülke puanı için de kritik öneme sahip karşılaşma Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu internet üzerinden yayın yapan Exxen’den yayınlanacak.

Ilıcalı, kritik maç öncesinde Survivor All-Star 2022'de yarışmacılara açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, konseyde UEFA Avrupa Ligi'nde iki takımın eşleştiğini açıkladı ve ortaya ilginç diyaloglar çıktı.

Ilıcalı, "Galatasaray'ın eşleştiği takımı söylüyorum" derken yarışması Sema, "Hull City mi?" şeklinde soru yöneltti. Galatasaray taraftarı olmasıyla bilinen Ardahan ise "Fenerbahçe mi?Biz büyük takımlara karşı daha iyi oynuyoruz." dedi.

"BU BİR BAŞARI MI?"
Acun Ilıcalı, sarı-kırmızılıların Barcelona ile eşleştiğini ve İspanya'da oynanan karşılaşmanın 0-0 sona erdiğini açıkladı. Ünlüler takımından Batuhan Karacakaya'nın "Bu bir başarı mı?" şeklinde yaptığı çıkış dikkat çekti.

YARIŞMACILARA SÜRPRİZ
Ilıcalı, bütün yarışmacılara Perşembe akşam 20.45’te başlayacak Galatasaray-Barcelona rövanş maçını seyrettireceklerini açıkladı.

acun ılıcalı survivor barcelona galatasaray maç avrupa ligi