Acun Ilıcalı'dan RTÜK'e gönderme: Survivor All Star'daki Yasin-Hikmet kavgasında ekrana yansıttı!

TAKİP ET

Survivor All Star'ın son bölümündeki ada konseyinde Yasin Obuz ile Hikmet Tuğsuz arasında yumruklu kavga çıktı. O anları yayınlayamayan Acun Ilıcalı ise ekranlara "Görüntüleri yayınlayamıyoruz" yazısını yansıtarak RTÜK'e göndermede bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star yarışmasının son bölümünde Yasin Obuz ve Hikmet arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı'nın stüdyodan ayrılmak üzere olduğu anlarda ise ortalık bir anda karıştı. 

Mikrofonunu çıkartarak Hikmet'in üzerine yürüyen Yasin, önce bağırdı daha sonra fiziki saldırıda bulundu. Survivor ekibi ise çıkan kavgayı güçlükle ayırdı. TV8 ekranlarında ise o anlarda "Görüntüleri yayınlayamıyoruz" mesajı görüldü.



ACİL DURUM KONSEYİ
Yarışmanın merakla beklenen 29. bölüm fragmanı da yayınlandı. Acil durum konseyi düzenleyen Acun Ilıcalı, Yasin'e verecekleri cezayı açıklıyor. Yasin'in yaptıklarını doğru bulmadığını belirten Acun Ilıcalı, "Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yer. Buna göre aldığımız karar gereği..." diyor. Ilıcalı'nın açıklamasının ardından Yasin'in üzüntüsü ise kameralara yansıyor.

 

acun ılıcalı rtük survivor survivor all star yasin hikmet kavga