Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil hamlesi: Hull City için harekete geçti iddiası

TAKİP ET

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın Özil'i Hull City'ye transfer etmek istediği öne sürüldü.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan, teknik direktör İsmail Kartal'ın isteğiyle birlikte kadro dışı kalmıştı. Özil'in geleceğine ilişkin İngiliz basını tarafından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan televizyoncun Acun Ilıcalı'nın, 33 yaşındaki deneyimli oyuncuyu takımına transfer etmek istediği öne sürüldü. Hürriyet'in haberine göre Mesut Özil ile Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlığına dikkat çekilirken, dünyaca ünlü yıldızın Fenerbahçe'ye transferinde büyük pay sahibi olduğu hatırlatıldı.

PREMIER LİG'E YÜKSELMEK İÇİN...
TEAMtalk isimli platformda özel haber koduyla servis edilen haberde, Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile yollarını ayırması durumunda Acun Ilıcalı'nın Hull City'i Premier Lig'e taşımak adına deneyimli futbolcuyu takımına transfer etmek için hamlelerde bulunacağı öne sürüldü.

MESUT ÖZİL BU SEZON NE YAPTI?
Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Mesut Özil, bu sezon forma giydiği 26 maçta 9 gol ve 2 asist kaydetti.

 

acun ılıcalı mesut özil hull city