Acun Ilıcalı'dan Fatih Terim hamlesi: Hull City ve Exxen iddiası!

TAKİP ET

Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın Fatih Terim'den randevu talep ettiği öne sürüldü. Ilıcalı'nın Terim'e, Hull City teknik direktörlüğü ya da Exxen'de yorumculuk teklif edeceği iddia edildi.

Türkiye Kupası'ndan elenen ve Süper Lig'de kötü sonuçlar alan Galatasaray'da 4. Fatih Terim döneminin son bulmasıyla birlikte bomba bir iddia ortaya atıldı. İngiltere'den Championship ekibi Hull City'yi alan Acun Ilıcalı'nın, takımını Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim'e emanet etmek istediği ileri sürüldü. Ilıcalı'nın, Terim'i Exxen platformuna kazandırma hayali olduğu da konuşuluyor.

Ajansspor'un haberine göre; İngiliz ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, Fatih Terim'le görüşmek için randevu istedi.  Ilıcalı'nın özellikle ayrılığın resmiyet kazanması için beklediği belirtildi. Ilıcalı'nın Terim'le çalışmayı çok istediği ileri sürüldü.

MASADA 2 SEÇENEK VAR
Acun Ilıcalı'nın randevu talebinin Hull City için mi yoksa Avrupa Kupaları'nı da yayınlayan Exxen platformunda yorumculuk konusunda mı olduğu bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek görüşmenin ardından Ilıcalı'nın teklifinin ayrıntıları belli olacak.

Fatih Terim istifa mı etti? Galatasaray'da Fatih Terim ile yollar ayrıldı!

Domenec Torrent kimdir? Galatasaray'a 60 yaşında tecrübesiz teknik direktör geliyor


 

acun ılıcalı fatih terim hull city exxen galatasaray