Acun Ilıcalı'dan eğitim hamlesi: Özel üniversitede bölüm açtı

TAKİP ET

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, eğitim sektörüne girdiğini açıkladı. Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi'nde "AcunMedya Akademi" adıyla bir bölüm açtıklarını duyurdu.

Medya patronu Acun Ilıcalı, futboldan sonra eğitim sektörünede girdi. Ilıcalı, Nişantaşı Üniversitesi'nde televizyonculuk, aşçılık ve dijital yayıncılık üzerine eğitim verilmesi amacıyla “AcunMedya Akademi” adıyla bir bölüm kurduğunu duyurdu.

Acun Ilıcalı, "Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte olağanüstü bir başarma platformu olacağına inandığımız Acunmedya Akademi’yi kurmaya ve hayata geçirmeye karar verdik. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı'nın açıklaması şu şekilde;
"Dünyaya yön verenler hayalperestlerdir’. Çok sevdiğim ve doğruluğuna çok inandığım bir sözdür bu. Arkadaşlar, hayallerinizin peşinde koşmayı asla bırakmayın. Çok isteyin, çok çalışın, imkanları görün, değerlendirin, başarı kendiliğinden gelecektir. Ben öyle yaptım. Şimdi siz ‘hayalperestler’in de, hayallerinin peşinden koşabilmesi için Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte olağanüstü bir başarma platformu olacağına inandığımız Acunmedya Akademi’yi kurmaya ve hayata geçirmeye karar verdik. Hayırlı olsun."

acun ılıcalı nişantaşı üniversitesi acunmedya akademi